KARYA PELAJAR
  • Tik...Tik...Tik...Jam di dinding menunjukkan pukul 5 pagi. Terasa perutnya bagai dihiris sembilu berduri. Tidak tahan rasanya untuk Salina mengharungi derita ini. Alangkah bisanya, pedih. Apakah aku akan mati? Rintih Salina. Ya Allah berikanlah hambamu ini kekuatan, ketabahan dalam menghadapi ujian dari-Mu.
  • Tuan Haji Omar Bakar, seorang yang berpengalaman sebagai pengetua selama 16 tahun menyasarkan peningkatan prestasi sekolah dalam semua bidang, mengubah minda pelajar supaya lebih positif untuk cemerlang dan komitmen dari gugu-guru sebagai pendidik
  • MAJORITI masyarakat hari ini masih menilai sekolah aliran agama, baik sekolah kementerian mahupun swasta hanya boleh menghasilkan ustaz dan ustazah. Sedangkan pada masa kini sekolah aliran agama terbukti mampu untuk mengeluarkan produk yang lebih berkualiti berbanding sekolah lain dan menghasilkan tokoh-tokoh berwibawa. Sekolah agama pada masa kini juga banyak menyediakan infrastruktur lengkap dan setanding dengan sekolah-sekolah lain.

Newsletter

VIDEO
Angkasawan Negara Kongsi Pengalaman
BIASISWA
#